Veliki korak: Camila otkriva novogodišnje planove sa Shawnom!

Ova godina donela nam je nove veze slavnih, ali o niti jednoj od njih ne priča se kao o Camili Cabello i Shawnu Mendesu! Slavni par i inače mnogo vremena provodi zajedno, ali oni se sad spremaju za novo poglavlje, jer će 2020. godinu dočekati zajedno i to na njegovom domaćem terenu!

Kako piše The People, Camila je razgovarajući za radio stanicu SiriusXM u petak otkrila da uskoro putuje za Toronto! “Mislim da ću samo visiti sa Shawnom”, rekla je ona, a onda se ipak ispravila za svaki slučaj! “Mislim, ne mislim. Znam!” Cam kaže i da se raduje malim stvarima, a ne skupim poklonima, pa joj je dovoljno samo to što će biti sa njim! Na pitanje da li je tačno da je Shawn Mendes svoje stihove za remiks pesme “Lover” napisao o njoj, muzičarka samo odgovora sa, “Bolje bi mu bilo!”

Ona je fanovima objasnila i zbog čega se nikad ne poljubi na scenu sa Shawnom kad pevaju zajedno, iako svi znaju da su oni par, pa to nije ništa novo. “Nije to planirano, mislim da je to samo mali buntovnički deo u meni da svi žele da se poljubimo, pa ja to onda namerno ne uradim” objašnjava Casm sam svoj postupak.

Za Shawna je već tradicija da vodi svoje devojke kući za novogodišnje praznike kako bi one upoznale njegovu porodicu, kao što je to pre tačno dve godine radio sa Hailey Bieber. Naravno, velika razlika je u tome što je sa Camilom otvoreno u vezi, pa je samim tim sve mnogo opuštenije! Nadajmo se da će njih dvoje pronaći barem nekoliko slobodnih nedelja za odmor i napuniti baterije kako bi bili spremni za naredne godinu! Camilu pogotovu očekuje mnogo posla s obzirom da će ići na svetsku turneju koja čitav naš region, pa i Balkan zaobilazi u širokom luku!

Pročitajte još  "Shawn je obožava": Otkriveno kako su se smuvali Hailey Baldwin i Shawn Mendes!

Autor: Famoza.net 

Foto: Screenshot/Camila Cabello

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.