Famoza News #33: Misija Ariana Grande u Srbiji i Hrvatskoj i šta spremaju MM?

I ove nedelje spremili smo vam novo izdanje Famoza Newsa sa mnogo interesantnih tema posvećenih zvezdama kao što su Ariana Grande, Jorge Blanco, Marcus i Martinus odnosno Nina Dobrev.

Glavna tema svakako je predstojeća turneja Ariane Grande za koju nas mnogo pitate. Ari do sad nikad nije dolazila ni blizu našeg regiona, a mi pričamo o tome kakve su šanse da se to promeni. Biće reči i o turneji Jorgea Blanca, novom albumu Marcusa i Martinusa kao i tome šta trenutno radi Nina Dobrev.

Nadamo se da će vam se dopasti ove vesti, jer za Famoza News čuvamo sve ono što je najinteresantnije! Zato, izdvojte par i pogledajte šta naša Jelena Kosara ima da vam otkrije!

Autor: Famoza.net
Foto: Nikola Dolapčev

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Naučite pesmu uz njega: Jorge Blanco predstavlja stihovni video "Beautiful Mistake"!

12 thoughts on “Famoza News #33: Misija Ariana Grande u Srbiji i Hrvatskoj i šta spremaju MM?

  1. Daragi nasi odkazujemo premijeru Soy Lune,tacnije moramo vam reci da je moja rodica koja je trebala da prevodi seriju otisla na more te ima dosta posle.Ja sam onda odlucila da sve odkazemo posto nismo preveli za sada ni jednu epizodu,nemojte nas samo prestati pratiti jer cemo do 2020.godine prevesti Es Ailen kada ixadje na nas Disney sa prevodom.Voli vas vasa Petrunja i ceo SoyLunaVioletta Tim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.