Daleko od očiju javnosti: Justin Bieber ne želi veliko venčanje!

Iako veridba može da traje godinama, svi znaci su da Justin Bieber i Hailey Baldwin ne žele da čekaju dugo pre nego što stupe u brak! Kako mediji prenose, Jus već razmišlja o samoj ceremoniji koja neće biti otvorena za velki broj ljudi.

“Diskutuju o malom venčanju”, piše Us Weekly. “Žele da to bude privatno i intimno. Justin voli Kanadu i smatra je svojim domom. To je posebno mesto za njega i voleo bi da se tamo venča.” Ono što je još zajedničko za Hailey i Justina je to što oboje redovno posećuju Hillsong crkvu koja će ih navodno pripremati za brak!

Kako se piše, oni će pohađati kurs koji traje pet nedelja i govori o svemu što je važno za zajednički život. “Ako hoćete da vas venča neko iz te crkve, oni vas ohrabruju da prvo prođete kurs. Oni to žele jer im je vera veoma važna kako bi izgradili zajedničku budućnost”, priča jedan izvor.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Vratio se u zavičaj: Justin Bieber sa babom i dedom u poseti sopstvenoj izbložbi u Stratfordu!

One thought on “Daleko od očiju javnosti: Justin Bieber ne želi veliko venčanje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.