Neobično: Justin Bieber ostavio Hailey i otišao na put!

Justin Bieber ovih dana je odlučio da se odmori od svoje supruge Hailey, pa je sam otišao na putovanje jer kako kaže, ima potrebu da dobro razmisli o nekim stvarima. Naravno, Selenatori su primetili da se to dešava baš sad kad je Selena sveprisutna jer ima najpopularniju pesmu u Americi, pa veruju da to psihički ubija Justina.

Zbog toga ne čudi tona komentara poput, “Laži, otišao je da na miru sluša Selenine pesme” ili “Otišao je da sluša njene pesme i da plače kao beba jer ju je izgubio.” Ovi komentari više su šaljivi nego ozbiljni, ali čini se da Justin i dalje imaju jako potrebu da svima dokazuje da je zaista zaljubljen, pa čak i u svojoj objavi o putovanju na kraju spominje da se vraća svojoj “ženici”, valjda da niko slučajno ne bi pomislio da nešto nije u redu!

Pomalo je tužno što i Justin i Hailey to često rade, ali valjda kako vreme bude prolazilo, biće ih manje briga šta drugi misle o svemu. Mediji su već pisali o tome da Justina uopšte nije briga šta radi Selena, niti ima nameru da komentariše njenu muziku, pa makar ona bila najpopularnija, kao što je to slučaj sad.

Pročitajte još  Belieberka Milena nam predstavlja svoju sobu!

Autor: Famoza.net 

Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.