Kako se Justin i Hailey osećaju u vezi novih pesama Selene Gomez?

Selena Gomez je u prethodna dva dana objavila dve pesme koje govore o njoj i Justinu Bieberu, odnosno o tome koliko je danas srećna što više nije sa njim, jer joj je to pomoglo da konačno počne da brine o sebi. Ipak, Justin i Hailey trude se da ništa ne komentarišu kako ne bi privlačili pažnju medija.

Kako tvrdi jedan insajder za E! News, naravno da je slavni par poslušao obe pesme. “Oni se trude da ne reaguju na bilo koji način kad je reč o stihovima gde se ona obraća Justinu. To nije baš idealna situacija za Hailey, ali ona razume kreativni proces pisanja muzike kao i da Justin ima prošlost sa njom.”

Kad je reč o Justinu, on je još hladnokrvniji. “Za Justina je to poglavlje skroz završeno i on razume da Selena ima prava da se priseti prošlosti na svoj način. I Justin i Hailey žele da ona bude srećna i ne pogađa ih to što ona radi.” Nadajmo se da je to zaista tako, iako malo ko ne veruje da je Hailey poslala preteću poruku Seleni odmah nakon izlaska numere “Lose You To Love Me”.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Hailey Bieber

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Fanovi primetili: Selena Gomez lajkovala dve slike Justina Biebera, pa odmah dislajkovala!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.