Justin Bieber otišao u zatvor, priča o problemima u braku sa Hailey

Justin Bieber je često bio na ivici zakona u svojoj ranijoj mladosti, a zbog takvog ponašanja on se danas kaje. U situaciji da zamalo odu u zatvor nedavno su bili i njegovi francuski Belieberi, koji su se masovno okupljali ispred Justinovog hotela u Parizu, pa je policija morala da ih “rastera”, što je bio ogroman izazov. Justina danas ponovo povezujemo sa zatvorom, ali ovoga puta niko nije kriv – on je otišao u zatvor da podrži tamo programe vezane za veru.

Naime, Justinovo luksuzno vozilo koje se obično vozi na luksuzna putovanja snimljeno je u Los Anđelesu u California State zatvoru. Zna se da je vozilo Justinovo, jer su se u njemu provodili Hailey i on na Karipskim ostrvima istog tog vikenda, pa je Justin odatle produžio do zatvora.

Zatvor je tog dana organizovao programe vezane za veru, pa je Jus u zatvor došao u društvu svog sveštenika. U zatvoru je trenutno više od tri hiljade ljudi, pa je Justin otišao da propagira veru u ovom prostoru. Nije objavljeno više informacija o samoj aktivnosti Jusa unutar zgrade, niti je išta snimljeno!

Da podsetimo, Jus i Hailey su sada članovi hrišćanskog pokreta Churchome, a bili su verni crkvi Hillsong dok nije izbio skandal vezan za nju!

U intervjuu za Radio, Jus je čak otvorio dušu o tome kako u braku sa Hailey ipak ne cvetaju ruže kako to deluje na društvenim mrežama: “U poslednjem projektu koji sam radio i dalje sam se bavio svojim emotivnim problemima i nesigurnostima i strahovima. Još smo bili sveže u braku, najteži deo je bio da nekako spojimo naše živote i životne navike, još smo se navikavali tad i to je bio najveći izazov” priseća se Justin.

Pročitajte još  Famoza music chart #79 - Glasajte za pet omiljenih pesama, po jednom svakog dana!

Jus jedva čeka turneju i da se situacija u svetu smiri, ali kaže i da će postaviti određene granice: “Prioritet će mi ostati vreme koje provodim sa svojom ženom, naučio sam vremenom da kažem ne” otkriva Justin.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Latest posts by Valentina Krstić (see all)

Pročitajte još  "Veze su teške": Justin Bieber proslavio Dan zahvalnosti, presrećan što je oženjen Hailey Baldwin!

One thought on “Justin Bieber otišao u zatvor, priča o problemima u braku sa Hailey

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.