I Biebsova zasluga: Lekari zadovoljni, Selena Gomez završila tretman protiv depresije!

I pored toga što joj njena mama Mandy stalno govori da se okane Justina Biebera jer je ubeđena da će je on gurnuti na stranputicu, lekari su praktično stali u njegovu zaštitu nakon što su zaključili da je psihičko stanje pevačica i glumice odlično posle dužeg perioda!

Kako prenosi E! News, Sel je bila dve nedelje na tretmanu koji je trebalo da joj povrati samopouzdanje i veru u bolje sutra a lekari su veoma zadovoljni. “Imala je tešku godinu, posebno pred kraj ali je odlučila da povede računa o sebi”, piše ovaj portal.

Kako se navodi, Justin Bieber je sve vreme bio uz nju i hrabrio je da ne odustaje jer zna da će joj tretman pomoći. Sel je tokom lečenja mogla da izađe par puta a kao što pogađate, te sate je koristila za svog dečka. Stvarno ih je lepo videti zajedno ali pogledajte i koliko ih paparaci smaraju na videima ispod 🙁 Na sreću, makar su se smilovali da ne sevaju blicevima kad je Jus krenuo da isparkira auto.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Bruka: Belieberke se međusobno potukle, bilo je i krvi! (video)

3 thoughts on “I Biebsova zasluga: Lekari zadovoljni, Selena Gomez završila tretman protiv depresije!

  1. A joj😔 drago mi je da je sada dobro, i baš je lijepo što Justin cijelo vrijeme bio uz nju. A novinari su stvarno pretjerali, uopšte nemaju razumjevanja za njih, kao sa ne shvaćaju kao da i oni žele imati privatnost

  2. Kažem ja,Justin je sve bolji i bolji (za mene NIKADA nije bio loš,naprotiv- on se ponašao odlično u skladu sa tim da je najveća zvezda današnjice). Mediji prosto pokušavaju da ga "ocrne" pred svima,ali im ne ide. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.