Scooter Braun ponovo priča o Taylor, i samo je dodatno provocira!

Taylor Swift konstantno izražava koliko ne podnosi Scootera Brauna, optužujući ga da je to čovek koji joj je bukvalno oteo svu muziku koju je stvarala, a on konstantno priča suprotno, što je izbezumljuje. I njegova najnovija izjava verovatno će proizvesti sličan efekat, bez obzira da li su namere menadžera bile dobre ili ne.

Naime, govoreći u jednom radio šou, Scooter je rekao voditelju kako mu je savest potpuno čista jer zna da nije uradio ništa loše. “Ja nisam uradio ništa sa lošom namerom”, ističe on. “Pokušavam da uradim pravu stvar. Neće svi biti srećni zbog toga što uradite u životu, a ono što sam ja naučio jeste da istina uvek izađe na videlo, i u to sam siguran.”

Ako to nije dovoljno jasno, Scooter ne samo da misli da je imao pravo da preuzme prava na svu muziku Taylor, već smatra da će jednog dana svet videti istinu i stati na njegovu stranu, što praktično znači da on sve što Taylor sad govori o njemu nije istina. Takođe, potpuno je jasno da on nema nikakvu nameru da joj prepusti njenu muziku.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Scooter Braun

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Slavna voditeljka izvređala Tay pred milionima: Žena smara i pritom je prevarant! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.