Jungkook platio vozaču kojeg je udario, izbegao tužbu

Nakon što je izazvao sudar na ulicama Seula, Jungkook iz BTS-a bio je preveden na ispitivanje u policiji, a iako je u pitanju minoran incident, on je iz nekog razloga još uvek pod istragom. Ipak, ono što je sigurno jeste da ga taksista sa kojim se sudario neće tužiti, jer mu je mladi pevač isplatio određenu novčanu sumu.

U međuvremenu, oglasila se i Jungookova agencija Big Hit Entertainment koja je potvrdila pisanje štampe. “Još jednom se izvinjavamo žrtvi, baš kao što se izvinjavamo i zabrinutim fanovima”, stoji u saopštenju. Muzičar se nije oglašavao povodom svega, a kako je u pitanju bio zaista minorni incident, možda i nema previše potrebe da on to čini.

Za očekivati je i da policijska istraga bude brzo završena, a najveća kazna može da mu bude nekoliko negativnih poena na vozačkoj dozvoli, jer ona teško da mu može biti oduzeta za ovako nešto. Za Jungkooka je sad važno da se koncentriše na predstojeće aktivnosti grupe, jer će ima naredna godina možda biti i poslednja u kojoj će nastupati kao sedmorka. Od 2021, članovi će biti primoravani da provode najmanje 21 mesec u vojsci.

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Nije folirant: John Cena obožava BTS i sanja dan kad će ih upoznati!

13 thoughts on “Jungkook platio vozaču kojeg je udario, izbegao tužbu

 1. Um zar nije potvrdjeno da BTS nece morati da sluse vojsku? Bar je to skoro bilo svugdje po instagramu..

  1. Nije 🙁 Potvrđeno je da neće biti izuzeti, ali da ne mora niko od njih u vojsku do 2021. godine.

  2. Ja mislim da sam pročitala da će jedini izuzetak biti to što će moći da idu svi u isto vreme zajedno u vojsku. Nisam sigurna šta je više tačno….

  1. Pa uskoro moraju da idu da služe vojsku(naravno prvo Jin) ali mislim da će moći da idu u vojsku svi u isto vreme, inače bi izgubili mnogo vremena i neke fanove zbog neaktivnosti grupe i/ili jednog člana.

   1. Pa da, a kažemo da su primorani jer je alternativa da budu kažnjeni. A da idu u isto vreme mogu, možda čak i u istu kasarnu. Nama se čini ipak da bi to bila noćna mora za njihov menadžment, jer ako ih dve godine nema na sceni, boje se da će ih ljudi zaboraviti.

   2. Znam za njihovu situaciju sa vojskom. Znam da ce morati da idu jednog dana i nemam nista protiv toga, ali stvarno ne znam koje veze sad ima vojska sa Jeonggukovim udesom. Stvarno nije bilo potrebe da se ljudima ta cinjenica nabija na nos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.