Jungkook morao na korona test, moli za oproštaj!

U BTS-u se odvijala prava drama, čiji je vinovnik bio najmlađi član, Jungkook. Naime, kako prenosi Daily Mail, mladi muzičar bio je veoma neoprezan pa je posetio jedan restoran i kafić u delu Seula gde se ponovo pojavio korona virusa. Zbog toga, on je odlučio da ode na korona test koji je na sreću bio negativan.

Nakon što su se pojavile glasine da je Jungkook možda zaražen, reagovala je njegova izdavačka kuća Big Hit Entertainment koja je potvrdila da je muzičar zaista zabrljao, ali i da je sam tražio da mu se uradi test. Kako se navodi, on je bio u društvu Jaehyuna iz NCT 127, Mingyua iz Seventeen i Cha Eunwooa iz Astroa, a oni su takođe testirani na virus i bili su negativni. Sve ovo dešavalo se 25. aprila.

“Jungook je posetio restoran i kafić sa svojim prijateljima. On nije pokazivao simptome zaraze kao što su kašljanje ili povišena temperatura”, piše Big Hit u svom saopštenju. “Dobrovoljno je uradio test i prošao ga je.” Kao što je slučaj i kod nas, i u Južnoj Koreji restorani i kafići su otvoreni, ali građani su zamoljeni da drže distancu, a rade se masovna testiranja. Big Hit ističe i da Jungkook duboko žali zbog svog ponašanja, odnosno što nije ispoštovao pravila vezana za držanje distance. Na sličan način, izvinili su se i svi njegovi prijatelji. Inače, svima koji su posećivali lokale u tom delu Seula između 24. aprila i 6. maja savetuje se da se izoluju kod kuće i eventualno testiraju ukoliko budu imali simptoma. Na sreću, sve ovo ne ugrožava planirani BTS koncert u junu!

Pročitajte još  BTS najavljuje: Novi album je još bolji od "Dynamite"!

Kad je reč o koroni, mi vas molimo da pazite šta radite, jer sad kad su svi na ulicama i ne vode računa o distanci, broj zaraženih opet se povećava. Iako su male šanse da mlade osobe imaju bilo kakve veće posledice, niko ne želi da bude bolestan, a još manje da tu bolest prenese nekome ko je mnogo osetljiviji, što su starije osobe.

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Jungkook morao na korona test, moli za oproštaj!

  1. Uopste nije ni trebao da moli za oprastaj, a Knetz je odvratan BTS ce nesto objaviti za 5 dana i jedna od tih grupa ima uskoro comeback. Jungkook uopste nije ni bio u tom klubu vec negdje pored a ne u njemu. Juzna Koreja nikad ni nije bila potpuno u izolaciji. A i uostalom i on je covjek treba da i on malo prodise ima i on dusu

    1. Pa uvek su tako osetljivi na svoj imidž koji imaju, k-pop zvezde su pod velikim pritiskom. Slažemo da se nije napravio ništa strašno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.