Kraj mučenja, Jungkook neće u zatvor!

Jungkook je pre oko dva meseca skrivio minornu saobraćajnu nesreću u Seulu kakvih ima na hiljade svake godine, a oko toga se stvorila čitava drama s obzirom da je njemu prećeno zatvorom! Ipak, sad je objavljeno da su tužioci odustali od sudskog gonjenja, što se čini jedino razumnim.

Jungkook je odmah nakon incidenta bio priveden gde je optužen da je pokušao da na nelegalan način izvrši vansudsko poravnanje. To znači da je on ponudi novac vlasniku vozila na koje je naleteo, što je legalno, ali to nije učinio po proceduri. To je potom bio razlog da tužioci najavljuju da će on završiti na sudu, gde bi u slučaju da je bio okrivljen mogao i neko vreme da provede u zatvoru!

Kako piše Soompi, neko se prizvao razumu, pa iako se očekivalo da će do suđenja doći, tužioc je odlučio drugačije. Upitan zašto se predomislio, on je samo prokomentarisao, “Odlučili smo da ga ne stavimo na optuženičku klupu nakon odluke građanskog odbora.” Građanski odobr inače čine žitelji Seula koji odlučuju većinom glasova da li protiv nekog treba pokrenuti postupak ili ne, a oni su izgleda pravilo zaključili da dalje maltretiranje Jungkooka nije od koristi bilo kome! S obzirom da je mladi muzičar već u Americi ovih dana, sigurno će ga obradovati ovakva odluka. Mi se svakako nadamo da će on biti pažljiviji ubuduće, jer iako se nekima možda čini da slavni bolje prolaze kad naprave neki prekršaj, isto tako je moguće da oni budu drastično kažnjavani kako bi se iskoristili kao primer za sve druge. Njihova država im svakako nije preterano preterano naklonjena, s obzirom da će svih sedam momaka narednih godina morati da provedu po dve godine u vojsci, iako sve brojke pokazuju da su oni za promociju svoje zemlje uradili daleko više od onih koji su oslobođeni takve obaveze.

Pročitajte još  Mesto iz snova: Zavirite u BTS pop-up shop!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Jungkook

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Kraj mučenja, Jungkook neće u zatvor!

    1. Pa zbog toga što je navodno na nedozvoljen način platio oštećenom vozaču da ga ne tuži.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.