Vaše zvezde za utorak, 5. novembar 2019. godine

Svoj 64. rođendan danas slavi američka rijaliti zvezda Kris Jenner.

HRSKP3 Ovan (21.3 – 20.4.)

Partner vas provocira i iskušava, pa vam, u afektu, izleće nešto što ste želeli da prećutite. Sve može kulminirati odlukom od koje strepite. Nalazite se u nezavidnom položaju, ne želite dalje, ali ne biste ni da raskinete.

HRSKP4 Bik (21.4 – 20.5.)

Uključite saradnike i napravite plan kolektivnog rada. Uspeh je moguć jedino na takav način. Vaš zajednički rad obavljaćete s velikim zadovoljstvom, tako da je uspeh izvestan. Pripazite na finansije, očekuje vas neplanirani trošak.

HRSKP5 Blizanci (21.5. – 20.6.)

Prihvatate se poslova koje je trebalo da završe vaši saradnici. Iz nekog razloga, umislili ste da je samo vaša dužnost da se žrtvujete. Trenutnu bolećivost usmerite na ljubavni život, jer voljena osoba je, možda, neutešno usamljena.

HRSKP6 Rak (21.6. – 20.7.)

Pred vama je dan prepun dinamike. Na ivici ste izdržljivosti. Već izvesno vreme vas muči nešto na poslu, a niste u stanju da se tome suprotstavite. Pripazite se, bezazlena situacija vas može navesti da napravite skandal.

HRSKP7 Lav (21.7 – 21.8.)

Vreme je za selekciju. Odbacite nekoliko stvari koje su vam već neko vreme izvor velike brige. Bilo da je reč o ljudskim resursima ili o projektima, čeka vas teška odluka restrikcije zbog koje ćete se mnogim ljudima zameriti.

HRSKP8 Devica (22.8. – 22.9.)

Mali predah vam mnogo znači. Kratkotrajno punjenje pozitivnom energijom potpomognuto je pažnjom voljene osobe, koja vas danas nesebično njome obasipa. Uživajte u dragocenoj pauzi, trebaće vam mnogo kondicije za obaveze koje predstoje.

HRSKP9 Vaga (23.9 – 22.10.)

Neke porodične obaveze niste ispunili na vreme pa je došao trenutak kada više nema odlaganja. Umesto da se ljutite na sebe što ste to sebi dopustili, prionite na posao odmah, a analizu situacije ostavite za neki drugi, povoljniji dan.

HRSKP10 Škorpija (23.10. – 22.11.)

U centru pažnje su porodični odnosi, bilo da se radi o vašoj familiji ili familiji vašeg partnera. Požrtvovanost jeste nešto što vas odlikuje, ali, ovog puta niste sigurni da li je vaš angažman neophodan. Radije biste slobodno vreme prespavali.

HRSKP11 Strelac (23.11. – 20.12.)

Loši odnosi u vašoj radnoj sredini su postaju nepodnošljivi pa vama ne preostaje ništa drugo do da razmišljate o odlasku. Situacija nije povoljna i svesni ste da biste odlaskom iskomplikovali već nezavidnu finansijsku situaciju.

HRSKP12 Jarac (21.12. – 19.1.)

Osećate se kao da ste blokirani, kao da su svi vaši pokušaji da na diplomatski način nešto rešite onemogućeni. Izbegavajte konflikte sa autoritetima i podršku potražite među mlađim saradnicima koji su vam u ovom periodu naklonjeni.

HRSKP1 Vodolija (20.1. – 18.2.)

Ne znate zbog čega ste propustili poslovnu ponudu koja vam je nedavno promakla. U vezi s tim vas očekuje razgovor koji vam neće biti prijatan. Ako spremno podnesete kritiku i ponudite logično opravdanje, posao možda nije izgubljen.

HRSKP2 Ribe (19.2. – 20.3.)

Ovo je važan dan za vas. Otvara vam se prilika da dovršite sve započete poslove, a predveče očekujte vest u vezi s nečim što ste već odavno prestali da iščekujete. Brzo reagujte, u suprotnom bi nešto krupno moglo da vam izmakne.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.