Camila Cabello doživela strašan pad sa scene!

Nesreće su neizbežne na muzičkoj sceni pogotovo kada ste izvođač koji pred sobom ima zadatak da peva i pleše jednu od energičnih i zahtevnih koreografija koje nastup čine još neverovatnijim publici koja to gleda. Camila Cabello je zato imala nesreću na sceni pre par dana kada je doživela gadan pad koji jednostavno nije mogao da prođe nezapaženo, međutim pevačica je odlučila da se oglasi nakon svega i saopšti fanovima da je dobro!

“Glasine su tačne,” započela je Cam svoju poruku na storyjima svog Instagram profila. “Pala sam na svoju zadnjicu večeras. Zapravo, mislim da je to bio najteži pad koji sam ikada doživela. To je bio pad od oko dva metra, ali ga nisam osetila, jer je adrenalin bio toliko pojačan na sceni da sam verovatno mogla da budem udarena od strane kamiona i još uvek bih bila u fazonu ‘Da li se dobro zabavljate društvo?’,” priznala je Camila šaljivo.

Ipak, šalu na stranu, Camila je veoma zahvalna svojim fanovima koji su joj uputili veliki broj poruka kako bi se uverili da je dobro. “Ali, hvala vam što ste pitali. U potpunosti sam u redu i razmišljam da je to u stvari bilo veoma smešno,” dodala je Cam. Ipak, pošto telefoni nisu bili dozvoljeni na ovom događaju, niko nije imao prilike da proširi snimak internetom, dok Cam kaže da sada neće dobiti priliku da sa svojim gadnim padom dobije i lični meme. “Ali, u redu je. Kamera je to negde snimila,” dodala je ona šaljivo.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Camila Cabello

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Famoza music chart #147 - Glasajte za sve omiljene pesme, jednom dnevno!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.