Nevolje: Jungkook završio kod tužioca, Jinu ograničavaju putovanja!

Južna Koreja ne pokazuje mnogo milosti prema BTS-u, iako je ova grupa po svim parametrima ubedljivo najveći promoter ove zemlje. Na udaru su sad Jungkook ali i njegov kolega Jin, s obzirom da će obojica imati različite probleme koji bi loše mogli da se odraze na foksuranje grupe u narednom periodu.

Jungkook je kao što znamo izazvao sitan udes kakvih je na stotine svakog dana, i koji ne predstavljaju bogzna kakav problem. Kako smo pisali, mladi muzičar rešio je da plati načinjenu štetu oštećenom vozaču čime je izbegao da stvar ode na sud, pa se činilo da je ta priča gotova. Međutim, kako sad piše Soompi, čitav slučaj prosleđen je tužiocu, a nakon što je policija zatražila da se protiv njega podigne optužnica. Naime, rečeno je da je Yungkook ne samo napravio saobraćajni prekršaj već i da je na nezakonit način isplatio oštećenog vozača kako bi izbegao tužbu! “Policija je ispitala Jungkooka 28. novembra. On i njegova žrtva su se sve dogovorili, ali policija i dalje traži optužnicu protiv njega zbog ozbiljnog nemara vezanog za nesreću”, stoji u saopštenju policije, a prenosi Yonhap News Agency. Čitava stvar je bizarna, jer mladi pevač nije bio pijan, napravio je malu štetu, platio je i odmah priznao da je kriv. Kakva kazna ga očekuje teško je reći, ali ovo bi moglo da pravi probleme u radu grupe.

Pročitajte još  Datumi evropske turneje (G)I-DLE su razlog da se zamislimo

Problem bio mogao da ima i Jin, jer je Južna Koreja donela novi zakon o vojsci, pa sve zvezde koje u 2020. godini budu imale 27 ili više godina, a još uvek nisu služile vojsku, moraće da traže posebne dozvole od ministarstva kulture svaki put kad žele da putuju van zemlje! U BTS-u to pogađa samo Jina koji ima 27 godina i moraće da ode u vojsku najkasnije tokom 2021. godine. Iako bi delovalo suludo da njemu vlasti prave problem da izađe iz zemlje, problemi koje ima Jungkook govore nam da je sve moguće. BTS trenutno nema planove za turneju naredne godine, ali veoma je verovatno da će ih oni objaviti nakon izlaska novog albuma!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/BTS

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  BLACKPINK fandom platio pokretnu reklamu protiv menadžmenta!

4 thoughts on “Nevolje: Jungkook završio kod tužioca, Jinu ograničavaju putovanja!

  1. famozo, trenutno se prica da su se bts iselili iz svog apartmana hannam the hills, znate li mozda nesto o tome i da li je istinito uopste?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.