Jordyn Woods se iselila, ali Kylie Jenner razmišlja da je vrati!

Šta uraditi kad vam najbolja drugarica na svetu učini nešto strašno, kao što je afera sa dečkom vaše sestre i ocem njenog deteta? Da li je zauvek odbaciti ili joj i pored svega pružiti novu šansu? Tu istu dilemu ima i Kylie Jenner, a čitava familija Kardashian Jenner ni ne vrši pritisak da ona prekine svaki kontakt sa Jordyn Woods.

“Jordyn i Kylie su kao sestre i nerazdvojne drugarice. Porodica ne očekuje da one prestanu da budu prijateljice”, priča jedan izvor za E! Online. “Vreme će odrediti šta će se ovde dešavati.” Za Kylie je najveći problem to što se oseća prevarenom, jer ispadne da uopšte nije poznavala Jordyn. “Khloe se poveravala Jordyn u vezi svih problema sa Tristanom, a onda joj ona uzvraća ovako. Porodica joj neće oprostiti.”

Jordyn je bukvalno stvorila porodica Kardashian a Kylie joj praktično omogućava besplatan lagodan život i poslove. Zbog toga i ne čudi što ona sad moli za oproštaj, mada je teško reći da li to čini jer iskreno kaje ili jer zna da bez Kardashiana nema baš svetlu budućnost.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Kylie i Kendall se zahvaljuju čoveku koji ih fotošopuje na novim fotkama!

3 thoughts on “Jordyn Woods se iselila, ali Kylie Jenner razmišlja da je vrati!

  1. kako uopste moze da razmislja o oprostaju? zar joj je takva osoba stvarno bitnija od sestre?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.