Nije gotovo? Kylie Jenner i Jordyn Woods rade na tome da srede svoje prijateljstvo!

Bilo bi prirodno da Kylie Jenner i Jordyn Woods prekinu prijateljstvo s obzirom da je Jordyn izdala celu porodicu Kardashian, ali njihovo prijateljstvo je već godinama tako jako da nije lako napraviti takav korak, i o tome govori izvor za People koji kaže da se devojke trude da srede ovo prijateljstvo i ne odustanu od njega.

„Njihovo prijateljstvo nije 100% gotovo. Iako ne živi kod Kylie, Jordyn i dalje ima neke stvari u njenoj kući. Iako se nisu videle od skandala, i dalje se dopisuju. Ovo je nezgodna situacija za Kylie, iako je niko ne pritiska, njeni su svesni da se i dalje čuje sa Jordyn i puštaju je da sama odluči šta želi“ otkriva izvor.

Jordyn je u petak lajkovala Kylieinu fotku na Instagramu pa je ubrzo dislajkovala, tako da se i ona verovarno dvoumi šta da učini, a Kylie i dalje ima svašta da razjasni sa njom! „Kylie je svet i dalje srušen i toliko toga ima da pita Jordyn, ko zna kada će se oporaviti od svega“ zaključuje izvor.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Justin Bieber napravio COVID žurku, sestrama Jenner to nije smetalo

One thought on “Nije gotovo? Kylie Jenner i Jordyn Woods rade na tome da srede svoje prijateljstvo!

  1. Ona je sada majka,i da je pravo prijateljstvo to ne bi ni uradila.Kylie je njoj bila samo sponzor a ne drugarica,Stvarno zalosno da poznati i bogati ne mogu da nadju prijatelje i pravu ljubav.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.