SEVENTEEN svetski rekorderi: Već 15 menadžera je pobeglo od nas!

SEVENTEEN je predstavljen svetu 2015. godine, a momci u novom intervjuu ističu koliko je teško raditi sa njima, jer su od tad pa do danas promenili čak 15 menadžera, s tim što niko od njih nije izdražao duže od šest meseci. Isto tako, momci ističu da u svakom trenutku moraju da imaju tri menadžera zbog silnih obaveza.

“Imamo toliko članova da su mnogi od naših menadžera dali otkaze jer su bili premoreni”, objašnjava Seungkwan u jednom TV šou. “Čak i menadžeri koji su nam stvarno bili blisku su davali otkaze bez reči.” Izgleda da će i njihov najnoviji menadžer uskoro postati bivši, je kako kaže, svakog dana žali što je prihvatio ovaj posao u vreme kad grupa ima zakazane silne promocije.

Ako se pitate kako izgleda jedan radni dan menadžera ove grupe, treba reći da on dnevno mora da razgovara sa svim 13 članova pojedinačno, da vodi računa o njihovim stvarima pa i tome šta će jesti, tako da stalno mora da obigrava oko njih. Koliko bi Seungkwan voleo da sadašnji menadžer ne ode, najbolje govore njegove reči za kraj. “U šali kažem da bih voleo da ostaneš sa nama barem do kraja promocija, ali ako ostaneš zauvek, bili bismo ti toliko zahvalni. Hajmo na zajednički ručak kad se ove promocije završe”, rekao je on i obećao da će svim menadžerima kupiti po par patika!

Pročitajte još  Vreme nam ističe: NCT 127 najavili datume koncerata u Americi!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

2 thoughts on “SEVENTEEN svetski rekorderi: Već 15 menadžera je pobeglo od nas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.