JoJo Siwa otkrila kako sad ima devojku!

JoJo Siwa nikad je popularnija nakon objave da je deo LGBT+ zajednice! Mlada umetnica kaže da još uvek ne može da definiše kako da nazove svoju orijentaciju, ali je otkrila da sad ima devojku! JoJo je pričala na tu temu, ali i i svojim iskustvima u prvim danima nakon što je svet saznao da ona nije heteroseksualna.

Kako prenosi Daily Mail, JoJo je u sredu imala intervju sa komičarem Jimmyjem Fallonom gde je otkrila da je u javnost izašla sa porukom da gej upravo na nagovor svoj devojke. Ona je istakla da je smatrala kako je to priznanje rizik, ali i da je zaključila kako želi da svoju sreću podeli sa svetom.

“Za mene je to bila najluđa stvar ikad, bukvalno svi su me zvali, slali mi poruke. Nikad nisam dobila toliko ljubavi, a kul stvar je što je to bio poslednji deo mene o kome svet nije ništa znao.” Upitana da li je planirala ovaj čin, JoJo kaže kako je shvatila da će pre ili kasnije to iscureti u javnost, pa da je bolje što je to sama otkrila.

“Imam najbolju, predivnu, savršenu devojku i nije to nešto čega se ja stidim. Jednostavno je do sad nisam pokazala internetu. Deset minuta pre ovog razgovora pričala sam sa njom na telefonu i počela sam da plačem. Upitala me je šta mi je, a ja sam joj rekla da plačem od sreće jer ću pričati o stvarima koje me čine najsrećnijom na svetu.”

Pročitajte još  JoJo Siwa: Kako se ja borim sa hejt komentarima!

Iako kaže da je bila uplašena, JoJo ističe da nije imala nikakvih problema nakon svog priznanja, i da je malo ljudi koji ne žele da je prihvate. Ipak, čak ni oni joj ne prave probleme, ne računajući lažnu prijavu da se na njenom imanju dešavanja pucnjava. Zapravo, medijska pažnja koju ona dobija pre će joj pomoći u daljoj karijeri! JoJo i ne traži ništa drugo nego da je doživljavamo kao i do sad. Njena orijentacija nikako ne znači da je ona zbog toga sad gora ili bolja osoba.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.