JoJo Siwa: Ja i ne znam tačno šta sam, ali ljubav je univerzalna!

JoJo Siwa izaziva baš mnogo pažnje otkako je otkrila da ima devojku! Ona je ove nedelje bila na dodeli GLAAD Media Awards koji su okrenute upravo kao LGBTQ populaciji, što je bila idealna prilika da ona govori na tu temu! JoJo priznaje da uopšte nije sigurna koja je njena tačna orijentacija, a i sami smo od njih prethodnih nedelja čuli da je gej, bi a sad i da je panseksualna, kao recimo Miley Cyrus.

“Jako sam uzbuđena što sam ovde. Nedavno sam otkrila da sam deo ove zajednice”, počela je ona svoje izlaganje, prenosi People. “Imam najbolju, predivnu devojku koja me čini toliko srećnom! To je sve što je bitno. Mislim da je kul što sad deca širom sveta koja se ugledaju na mene mogu da znaju da je super voleti osobu koju vi želite da volite.”

“Ako želite da se zaljubite u devojku, ako želite da se zaljubite u momka, ako želite da se zaljubite u nekog ko je oboje u isto vreme ili ne želi da se izjašnjava o tome, to je neverovatna stvar. Ljubav je sjajna! Možete biti zaljubljeni u koga god želite i to treba slaviti. Ono što je neverovatno jeste da se to i dešava u današnjem svetu. Znate, moj tata je rekao, ‘Hej čoveče, ljubav je univerzalna i to je istina!”

Pročitajte još  JoJo Siwa ućutkala hejtere koji kažu da je detinjasta!

Iako nisu svi tako slobodnih stavova da bi sve ovo lako prihvatili, JoJo je u pravu. Prvo, njen stav je vrlo pozitivan, jer za razliku od mnogih drugih slavnih predstavnika LGBTQ zajednice, ona nema konstantno tamne oblake iznad glave, niti optužuje čitav svet za homofobičnost. Kao i svi mi, i ona samo želi da živi normalno i da priča oko toga koga ona voli ne bude uopšte tema koja se tiče bilo koga sem nje same. I nauka je dokazala da ne možemo uticati na to ko nam se sviđa, niti postoji način da se to nekim tretmanom promeni.

I JoJo kaže da još uvek nije sigurna šta je ona tačno. “Ja to pokušavam da shvatim. Ne znam, biseksualna, panseksualna, kvir, lezbejka, gej, strejt. Ja obično kažem da sam gej jer to pokriva mnogo toga, ili kvir, jer mi ta reč zvuči kul. Tehnički, ja sam panseksualna jer mi se čini da sam uvek bila takva, volim ljude.”

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/JoJo Siwa

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  JoJo Siwa: Kako se ja borim sa hejt komentarima!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.