JoJo Siwa raskinula vezu sa devojkom!

JoJo Siwa videla je Kylie Prew kao ljubav svog života, i čak zbog nje i izašla u javnost sa informacijom kako je gej. Međutim, još jednom smo dobili potvrdu da nešto što izgleda kao da će biti večno može da nestane gotovo u momentu.

Kako prenosi E! News, Jojo i Kylie rastale su se još pre nekoliko nedelja, a nakon što su vezi bile devet meseci. Niti jedna od njih nije još govorila o tome, ali čini se da su ove informacije prilično pouzdane. JoJo je Kylie javnosti predstavila na društvenim mrežama, ali i u tim danima najveće sreće, postojali su crni oblaci. Naime, ona je u aprilu pričala o tome kako Kylie živi na Floridi, dok je ona u Los Anđelesu. Distanca između ove dve lokacije iznosi skoro 3000 kilometara!

Takođe, JoJo je 15. oktobra imala veoma interesantnu izjavu, rekavši, “Mučim se kad mi je nešto novo, a prošla sam kroz nešto što je bilo novo i kroz šta nisam prošla ranije. Bilo je teško i još je teško – plakala sam prethodne noći. Nedostaje mi deo mene koji je je najveći deo mene.” Kako se čini, ona je pričala upravo o raskidu i koliko joj je on teško pao. Kako se čini, upravo je nemogućnost viđanja uzrok kraja.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/JoJo Siwa

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Dočekali smo: JoJo Siwa obučena kao normalna tinejdžerka!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.