Upoznajte ga: JoJo Siwa ima novog dečka!

JoJo Siwa je bila tajanstvena kada je u pitanju njen ljubavni život, pa o tome nije ni moglo mnogo da se pročita u medijima. Tračevi o tome da je zauzeta krenuli su još početkom juna kada je fana odbila nakon što ju je pozvao na maturu, rečima da je “zauzeta“. Tada se sumnjalo da je u pitanju Elliot Brown, ali je ona odlučila da na TikToku pokaže ko je u pitanju – više nema dileme!

Naime, JoJoinog novog dečka možete videti u TikTok postovima koje smo vam zalepili ispod, a njegovo ime je Mark Bontempo! Ako vam je prezime možda poznato, u pitanju je brat zvezde društvenih mreža Madison Bontempo. “Upoznajte Marka” napisala je JoJo na TikToku, potvrdivši da je on njena nova ljubav, a da sve bude još jasnije, Mark je postavio novi video sa heštegom “nacionalni dan devojaka”!

@itsjojosiwa

Meet Mark:) @mark.bontempo

♬ Famous (I’m the One) – Mozzy & IAMSU!

Ranije ovog meseca JoJo je za podkast “Success With Jess” već dala znak da je u vezi kada je upitana ko je njen dečko iz snova: “Već ga imam, ali Derek Shepard ili Zac Efron bili bi mi odmah sledeći” izjavila je ona.

@mark.bontempo

##duet with @createchaosgossip @itsjojosiwa if it’s not me you have some explaining to do ##nationalgirlfriendday

♬ News Update – Parry Music

JoJo je prethodno izjavljivala da nije sigurna da li njen dečko želi da izađe u javnost i da ga zato “krije” u neku ruku: “To je njegova odluka, ja jesam u javnosti ali iskreno me nije briga. Znam koji deo svog života mogu da održavam javnim a koji privatnim, i jedna od tih je i ljubavni život” rekla je JoJo prethodno, ali čini se da je Mark više nego raspoložen da sa JoJo snima TikTokove i da se pred svetom šale, smeškaju i igraju!

Pročitajte još  JoJo Siwa: Svaki dan su me vređali, jer izgledam drugačije!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/JoJo Siwa

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.