Specijalci opkolili kuću JoJo Siwe nakon što je otkrila da je biseksualna

JoJo Siwa nedavno je otkrila da je biseksualne orijentacije, a iako je dobila puno podrške, ima i onih koji su osetili da potrebu da joj naude na neki način. Mlada zvezda tako je imala stresnu situaciju, s obzirom da su joj na vrata došle specijalne jedinice lokalne policije.

Da situacija nije bila bezazlena, govori to što su JoJo i njeni prijatelji naterani da izađu iz kuće sa podignutim rukama, a dočekalo ih je čak sedam policijskih automobila i vatrogasna kola!

JoJo je snimala čitav incident, a kako kaže, ona nije ni razmišljala o tome da joj je neko bezveze poslao policiju, već se uplašila da se nešto stvarno dešava. “Moj strah bio je da je neko u kući a da ja za to ni ne znam. Ja sam se toga bojala! Ili možda da se neko krije kod mene i da je ušao kroz dvorište.”

Ona je potom podsetila sve da su lažne prijave strogo kažnjive od 2015. godine. “Nikad se ne šalite sa policijom, to je nešto najpogrešnije. Ko god da je ovo uradio, biće u nevolji. Biće u velikoj nevolji i verovatno morati u zatvor. To je ono što mi je reklo moje obezbeđenje.”

Doduše, opasno je i to što JoJo ez dokaza tvrdi da su paparaci pozvali policiju, prenosi Daily Mail. “Policija kaže da je neko zvao, a onda je ispalo da su paparaci bili tu odmah iza ćoška. Ja stvarno volim podršku. Ipak, znate, mogli ste samo da budete ispred moje kuće i ja bih pre ili kasnije izašla. Bolje bi bilo da je policija radila nešto drugo nego se bavila lažnim pozivima paparaca.”

Pročitajte još  JoJo Siwa otkrila kako sad ima devojku!

Kao što verovatno i znate, brojne zvezde imale su isti problem, jer su ljudi prijavljivali da se u njihovim kućama dešava pucnjava. Policija u takvim situacijama nema izbora nego da izađe na teren, jer svaki sekund može biti dragocen.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/JoJo Siwa

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.