JoJo Siwa: Imam 12 hiljada mašnica za kosu!

JoJo Siwa je jako mlada ali ona svoju luckastu prirodu uspeva da unovči svojim jedinstvenim stilom i raznim bojama koje nosi na svim mogućim događajima, a tu su i njene jedinstvene mašnice za kosu koje uvek ima. Kako JoJo otkriva, njena kolekcija mašnica je impresivna!

“Imam preko 12 hiljada mašnica. Omiljene su mi one u duginim bojama. Uvek sam nosila mašnice, još u predškolskom sam počela, kasnije sam samo nosila sve veće mašne i one su postale moj zaštitni znak” objasnila je JoJo.

“Mašna je više od aksesoara za kosu, ona je simbol moći, samopouzdanja, one su jednostavno dobra stvar” zaključila je JoJo, a zbog nje su mnoge osnovne škole morale čak da ukinu nošenje mašnica jer su devojčice poludele za njima!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/JoJo Siwa

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  JoJo Siwa raskinula vezu sa devojkom!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.