JoJo Siwa: Kim Kardashian me je sama kontaktirala, poslala sam joj brdo poklona!

JoJo Siwa je sve popularnija mlada zvezda društvenih mreža, koja je postala idol jednoj od najmlađih članica familije Kardashian, a o čitavoj situaciji je pričala u najnovijem intervjuu za Fox News i ističe da je poprilično iznenađena kako je došlo do čitave situacije. JoJo nije izostavila ni detalj da ne želi prebrzo da odraste sa svojih 15 godina, kao i da njeni roditelji uspevaju da je odgoje na normalan način i pored slave koju je stekla!

JoJo je upitana šta se tačno desilo u čitavoj priči sa Kim Kardashian i njenom ćerkom North West, na šta je mlada zvezda otkrila da ju je Kim sama kontaktirala! “Kim je postavila nešto na Twitter, gde je napisala kako je North opsednuta sa mnom i tagovala me je. Pomislila sam ‘O moj Bože, North je JoJo fan’ i onda sam zajedno sa Nickelodeonom poslala ogroman paket Kim i naravno North deo JoJo kolekcije. Svidelo joj se,” otkrila je JoJo. Ona dodaje da je Kim sve to postavila na Story, nakon čega joj je Jojo odgovorila da nije nikakav problem da snimi nešto za njenu ćerku. “Ako želiš da iznenadiš North ili ona želi da snimimo bilo šta, piši mi. Razmenile smo brojeve i već narednog dana smo dogovorile da snimimo video,” objasnila je mlada zvezda.

Pročitajte još  Kim Kardashian prestala da vređa Taylor Swift jer sad rade za istu firmu!

Novinar Fox Newsa je konstatovao da mnoge osobe od 15-16 godina izgledaju starije, ali ne i Jojo, na šta je ona konstatovala da ima samo 15 godina, da bi volela da tako i bude sad, kao i da živi najbolji mogući život. “Imam jak pogled na život. Gledam na život i razmišljam ‘gde želim da budem za 10, 20, 40 ili 60 godina’. Sada imam samo 15, pa neka ostane tako. Starim kako rastem, a trenutno živim najbolji život. Volim duge, jednoroge, šljokice i ne želim da promenim išta od toga,” zaključuje odlučno JoJo.

Jojo ističe da roditelji drže prizemnom, jer je zapravo gledaju kako običnu devojčicu, a ne kako neko slavno dete. “Bukvalno, moja mama mi je kao najbolja prijateljica. Tata mi je kao najbolji prijatelj, a i moj brat. Za njih nisam slavno dete. Za mog brata sam samo mala sestra, za mamu malo dete i za tatu samo mala devojčica. Ja sam samo porodica za njih,” ističe ona i dodaje da je navikla da ovakav život još od malih nogu, kao i da planira da nastavi da se bavi ovim poslom na duže staze!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ JoJo Siwa

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Sestre Kardashian konačno pobedile na sudu, dobile 10 miliona dolara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.