Martina Stoessel: Napuštam “La Voz”, snimam seriju!

Martina Stoessel ima velike planove za ovu godinu i o njima govori poprilično otvoreno! Ona je tako pričajući za lokalne argentinske medije otkrila i da će napustiti talent šou “La Voz” a sve kako bi mogla da se posveti novog velikom projektu, a to je po svemu sudeći nova telenovela!

Tini tako ističe da će najaviti svoje učešće u jednoj seriji! “Jako bih volela da se vratim tome, i nešto neverovatno se sprema što bi moglo biti potvrđeno”, priča ona zagonetno. “Ove godine neću raditi ‘La Voz Argentina’, ostavljam to za sledeću godinu. Svidela mi se uloga sudije, to nikad nisam radila.”

Ona je još jednom morala da prokomentariše i svoj odnos prema Lali Esposito, jer mediji još uvek insistiraju na tome da su one rivalke. “Mi smo odavno dobre prijateljice, a takva sam i prema drugima kao što je Ori Sabatini. Meni je veoma važno da budem disciplinovana, kao što mi je i bitna podrška roditelja”, zaključuje Tinita.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Martina Stoessel

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Lorena je uradila intervju sa Tinistom iz Češke!

4 thoughts on “Martina Stoessel: Napuštam “La Voz”, snimam seriju!

  1. Realna je što se tiče odnosa prema drugim latino zvijezdama… Mediji nekada previše osuđuju poznaze ne samo Tini i Lali već i mnoge druge kao što su naprimjer Sel i Ari…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.