Pogledajte kako se JoJo Siwa snašla u ulozi dadilje North West!

JoJo Siwa polako uvećava svoju imperiju, s obzirom na to da postaje sve popularnija zvezda društvenih mreža, na YouTubeu ima devet miliona subscribera, a već je multimilionerka tako da je njena kuća opremljena impresivnim stvarima o kojima mnogi od nas mogu samo da sanjaju – ona se tim stvarima pohvalila u najnovijem videu!

Naime, JoJo je u poslednjem videu imala „težak“ zadatak jer je odlučila da u svojoj kući ugosti North West, odnosno ćerku Kim Kardashian i Kanyea Westa, pa su mama i ćerka rado došle u posetu JoJo koja je imala da im pokaže čitavu vilu prepunjenu šarenim zidovima i nameštajem, a uočićete i JoJoine kostime za nastupe, šarene postere, kuhinju punu lizalica, instrumente i još mnogo toga što JoJo sebi može da priušti!

Autor: Famoza.net

Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Bura nakon informacije da dečko JoJo Siwe ima 28 godina, a njoj je 16!

One thought on “Pogledajte kako se JoJo Siwa snašla u ulozi dadilje North West!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.