Ariana Grande posetila gej bar, gledala kako izvode njene hitove!

Ariana Grande je nakon kraće pauze nastavila svoju “Sweetener” svetsku turneju, a nakon nastupa u San Antoniju, Teksas, odlučila je da poseti jedan noćni klub, odnosno gej bar u kom je mogla da prisustvuje i kako su se Toni Andrews i Nilaya Milan snašli u izvođenju njenih pesmama, pogotovo što je Nilaya u poslednjem momentu odlučio da nastupi sa Arinom pesmom kada je saznao da je pevačica u publici!

“Pomislio sam ‘O moj Bože, o moj Bože’ kada sam sam saznao da je Ariana u publici,” objasnio je Toni. “Iznesite svoju unutrašnju JLO, Madonnu, Arianu, Rihannu, sve… mogao sam da čujem njen glas tamo,” istakao je Toni. Ari je izvođačima dala po 100 dolara, a ujedno je i snimila mnoštvo Instagram Storyja koji su privukli veliku pažnju na Tonija i njegovog partnera Nilaya koji je izveo “Side to Side” i “break up with your girlfriend, i’m bored”.

“Za nju izlazak ovde i podrška LGBT zajednice je tako prijatna, znajući da će ona doći da sedne tamo i podržati ono što radimo na sceni,” prokomentarisao je Toni Andrews. Oglasio se i drugi izvođač putem Instagrama rekavši da ni najmanje nisu očekivali Arianu u publici tako da se nisu ni spremali ni planirali da pevaju njene pesme te večeri.

“Ušao sam u klub i video nekog kako poskakuje u publici i znao sam da je to bila ona. Otrčao sam iza scene i stavio svoj konjski rep, kako bi nastupio za nju,” izjavio je Nilaya Milan. “Nisam mogao da je pogledam u oči jer sam bio nervozan. Ali, podelila je uspomenu koju ću zauvek čuvati,” zaključio je.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

tonight was my off night from performing, i had planned to meet friends at a local bar on the north side but one text from a friend changed my entire night. i’ve never made a u-turn so quickly lol. i love to perform.. ever since i was little dancing & singing around has always made me feel the most happy. however, ive never felt more anxious performing til tonight. i walked into the club & saw 2 little space buns poking from the crowd, i knew it was her! i ran backstage and started putting my ponytail on.. i had to perform for her! i couldn’t even accept her tip or look her in the eye i was so nervous lol. but! she shared the memory i will truly cherish for a life time! I GOT TO PERFORM FOR MY ICON 💕😩🤩 maybe if we tag her @arianagrande i’ll get to see her LIVE this friday 😬🤞🏼 . . . #nilaya #nilayamilanmathews #sanantonio #sweetenertour #lgbt #lgbtq #transisbeautiful #showgirl #entertainer #performer #heatnightclub #wowpresents #welovequeens #logotv #dragrace #sweetener #fashion #thankunext #girlslikeus #arianagrande #idol #ariana #arianagrandeedit #arianagrandeconcert #arianaxreebok #arianators #arianator #arianagrandememes

Објава коју дели 🌸ɴ ɪ ʟ ᴀ ʏ ᴀ🌸 (@nilaya_xoxo) дана

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Zvezde na društvenim mrežama: BTS nastavlja dominaciju, Miley Cyrus prva među devojkama!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.