Jesy Nelson u vezi, pre par nedelja rekla da to ne želi!

Ljubav nije nešto što se može planirati! To nam sad pokazuje i Jesy Nelson koja je pre samo nekoliko nedelja rekla da joj ljubav trenutno nije potrebna. Ipak, kako prenosi Daily Mail, ona je otputovala na luksuzni odmor na Karibima gde je povela svog bivšeg dečka Harryja Jamesa, kao i svoju sestru Jade.

Odlazak na egzotično ostrvo Antigva prilika je da se oni ponovo približe, ali taj proces počeo je pre nekoliko nedelja. “Njima je Antigva sjajan način da se povežu jer tamo niko ne zna ko su oni. Jesy je oduvek bila svoje bitke, ali sad kad je u solo vodama a njena veza sa Harryjem jača, ona je na najboljem mogućem mestu”, priča jedan izvor.

“On joj pomaže u vezi sa karijerom, ali tu je za nju i privatno. Mnogo su sazreli oboje i postali su bliski. Jesy i Harry inače su se prethodno rastali u 2018. godini, a nakon veze koja je potrajala 16 meseci. Ona je u avgustu u razgovoru za britanske medije objavila kako joj ljubav nije prioritet. “Volim da se probudim i da znam da je ovaj dan posvećen samo meni”, rekla je ona. “Više nisam u potrazi za vezom”. O kako se stvari brzo promene!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Jesy Nelson i njen dečko ne mogu da imaju decu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.