Harry Styles napadnut zbog pljuvanja po publici na koncertu!

Harry Styles ima naviku da na svojim koncertima pljuje vodu na publiku, ali ovog puta, tako nešto mu se uzima za veliko zlo, prenosi LAD Bible! Naime, mladi muzičar to je uradio i tokom svog prvog nastup na “Love on Tour” turneji u subotu, a mnogi su našli za shodno da ga zbog toga napadnu.

Iako se čini da publici to nije smetalo, na internetu je bilo mnogo onih koji su ga vređali. “Harry Styles mora da prestane da pljuje po publici na svojim koncertima jer pandemija još uvek traje a i odvratno je”, napisala je jedna devojka. Druga je zvučala još emotivnije rekavši, “Harry Styles pljuje na sceni za vreme pandemije, a ja sam izgubila ljubav svog života.”

Mnogi usled svega smatraju da Harryju uopšte nije stalo do bezbednosti, već da od publike zahteva da urade test ili da dokažu da su vakcinisani jer mu inače ne bi ni dozvolili da pravi koncert. Kako slike pokazuju, mnogi od njih nisu ni nosili maske tokom nastupa, iako je to takođe bilo propisano. Naravno, niko ih nije upozoravao da se ne ponašaju na taj način.

Pročitajte još  A gde su Ari, Jus, Billie...? Harry Styles je pevač koji je ove godine najmanje psovao u pesmama!

Autor: Famoza.net 

Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.