A planirali su i venčanje: Jesy Nelson definitivno raskinula veridbu sa Jakeom Rocheom!

14659450_724686141020707_5463811674597228544_n

Iako Jesy ne želi da govori na tu temu baš kao i njene koleginice iz benda, ispostavilo se da se članica Little Mixa zaista razišla sa svojim verenikom kao i da se to zapravo desilo pre nekoliko nedelja!

Kako piše britanska štampa, Jake je bio taj koji je shvatio da nije zadovoljan vezom. “On nije bio srećan a iako mu je bilo veoma teško, morao je da bude iskren prema Jesy. Počeli su da se svađaju i to je za njega bilo previše”, piše The Sun.

Jesy i jake bili su vereni od jula ali od tad skoro i da nisu bili viđeni zajedno. Jesy je bila na turneju a Jake je za to vreme radio na albumu sa svojim bendom Rixton. Kako još navodi tabloid, oba porodice bile su veoma iznenađene i uznemirene zbog svega. Jesy sve odlično podnosi s obzirom da je redovno viđamo u javnosti tokom promocije novog albuma benda koji je izašao prošlog petka.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Jesy Nelson

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Hoće li nova pesma Jesy Nelson podići tenzije sa Little Mix?

4 thoughts on “A planirali su i venčanje: Jesy Nelson definitivno raskinula veridbu sa Jakeom Rocheom!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.