A planirali su i venčanje: Jesy Nelson definitivno raskinula veridbu sa Jakeom Rocheom!

14659450_724686141020707_5463811674597228544_n

Iako Jesy ne želi da govori na tu temu baš kao i njene koleginice iz benda, ispostavilo se da se članica Little Mixa zaista razišla sa svojim verenikom kao i da se to zapravo desilo pre nekoliko nedelja!

Kako piše britanska štampa, Jake je bio taj koji je shvatio da nije zadovoljan vezom. “On nije bio srećan a iako mu je bilo veoma teško, morao je da bude iskren prema Jesy. Počeli su da se svađaju i to je za njega bilo previše”, piše The Sun.

Jesy i jake bili su vereni od jula ali od tad skoro i da nisu bili viđeni zajedno. Jesy je bila na turneju a Jake je za to vreme radio na albumu sa svojim bendom Rixton. Kako još navodi tabloid, oba porodice bile su veoma iznenađene i uznemirene zbog svega. Jesy sve odlično podnosi s obzirom da je redovno viđamo u javnosti tokom promocije novog albuma benda koji je izašao prošlog petka.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Jesy Nelson

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ivin blog: Recenzija novog albuma Little Mix!

4 thoughts on “A planirali su i venčanje: Jesy Nelson definitivno raskinula veridbu sa Jakeom Rocheom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.