Perrie Edwards: Little Mix mi biraju parfeme jer ne mogu da mirišem!

Pravi fanovi Little Mixa znaju da Perrie Edwards nema čulo mirisa, što se može pokazati kao vrlo nezgodno jer ona nikad ne zna da li miriše neprijatno. Njene drugarice iz benda su, na svu sreću, uvek tu da joj pomognu da miriše sveže i čisto.

Za Marie Claire magazin Perrie je izjavila da bez svojih devojaka ne zna šta bi radila, makar što se tiče mirisa. “Bila sam na odmoru skoro i devojke su mi rekle ‘Mirišeš odlično, koji ti je to parfem?’, a onda su ukapirale i rekle ‘Čekaj, ti ne možeš da mirišeš, kako si uradila to?’ Leigh-Anne mi bira parfeme. Jesy ih je takođe odabrala par puta. Ne znam šta bih bez njih”.

Jesy kaže da je vrlo nezgodno što Perrie ne može da oseća mirise, čak i one neprijatne, pa joj se vrlo često dešava kada ima gasove da ostale devojke moraju da ispaštaju 🙂 “Jako je loše kad Perrie to radi, ne zna koliko nekad loše može da bude!”

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Jade Thirlwall podelila sramotnu ispovest: Jednom sam se u*rala na bini!

3 thoughts on “Perrie Edwards: Little Mix mi biraju parfeme jer ne mogu da mirišem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.