Sve tri članice Little Mix otpratile Jesy Nelson!

Jesy Nelson nedavno je ispričala razlog zbog čega je otišla iz Little Mix, a tad je ujedno i otkrila da o ostalim devojkama ne misli ništa loše. Ipak, da nešto debelo nije u redu, najbolje nam govori što su Perrie, Jade i Leigh-Anne odlučile da prestanu da je prate na društvenim mrežama, samo dan nakon što je ona objavila svoj prvi solo singl.

Kako prenosi Daily Mail, čak je i Perriein pas prestao je da prati na Instagramu! Taktika potpunog ignorisanja time je dostigla svoj vrhunac, jer devojkama ne pada na pamet da svojim pratiocima uopšte kažu da je Jesy objavila svoj prvi singl. Ono što je interesantno jeste da je profil Little Mix ipak i dalje prati. Na ovaj način, devojke njoj vraćaju milo za drago, s obzirom da Jesy prati samo dve osobe, i to repere Puff Daddyja i Nicki Minaj, koji se pojavljuju u njenoj pesmi.

Jesy ovih dana ipak ima više problema, s obzirom da je optužuju kao se ona u spotu za “Boyz” pretvara da ima crnačko poreklo, pa je u tu svrhu koristila preterano kvarcovanje ili kreme za samopotamnjivanje. U svoju odbranu, ona je samo rekla da volim crnačku kulturu i muziku. Brojni fanovi koji su na njenom profilu ukazivali na to su blokirani, ali pevačica kaže da to nije uradila nego njen tim.

Pročitajte još  Jesy Nelson: Htela sam sve da prećutim ali idete mi na živce!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Little Mix

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.