Najteže je onima koji ih vole obe: Katy Perry “slučajno” zakazala koncerte kad i Taylor Swift

Sukob Taylor Swift i Katy Perry se očigledno nastavlja a u najvećem problemu su oni koji vole i jednu i drugu muzičarku s obzirom da se ispostavilo kako će obe imati turneje na istim mestima u isto vreme!

Taylor je u petak najavila da će tokom juna imati turneju po Britaniji a kako se ispostavilo, i Katy Perry je došla na istu ideju! Usled toga, dešavaće se da njih dve čak i nastupaju istog dana, poput 22. juna kad je Taylor u Londonu a Katy u Mančesteru. Interesantno je i da će Taylor imati samo tri koncerta a dva od njih padaju na isti datum kad su neki od osam nastupa Katy Perry. Takođe, Tay će pevati pred ukupno oko 220.000 ljudi dok će Katy zabeležiti oko 100.000 manje.

Moda i ovo možemo da podvedemo pod slučajnost, ali nekako postaje uobičajeno da Tay i Katy jedna drugoj kvare planove. Kraj sukoba se još ne nazire iako je Katy to želela. Ona se izvinila Taylor za sve loše što joj je uradila i zamolila je da i ona uzvrati na sličan način. Međutim, to se do danas nije desilo.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Momenti koji se ne zaboravljaju: Katy Perry poslala poruku smrtnoj bolesnoj devojčici!

7 thoughts on “Najteže je onima koji ih vole obe: Katy Perry “slučajno” zakazala koncerte kad i Taylor Swift

 1. Volim ih obe (možda Katy više) i volela bih da konačnu prestanu sa sukobima. Problem kod Taylor je što kad joj se jednom zameriš ona ne ume da prestane sa pakostima.

 2. Bespotrebno se svađaju,bave se istim poslom i trebale bi da podržavaju jedna drugu

 3. Imam jedno pitanje: Pošto je Katy Perry na svetskoj turneji, sledeće godine dolazi u Evropu. Ima li neke šanse za nas?
  P.S. Rekli ste da je važno da neki strani izvodjač treba makar doći do Beča, a ona je na svakoj svojoj turneji i dolazila u Beč.
  Redovno čitam vaše novosti i iskreno bih voleo da mi odgovorite!

 4. Imam jedno pitanje: Pošto je Katy Perry na svetskoj turneji, sledeće godine dolazi u Evropu. Ima li neke šanse za nas?
  Rekli ste da treba da neki strani izvodjač održi koncert u Beču.
  Ona je na svakoj svojoj turneji dolazila i doći će u Beč!

  1. Slabo je interesovanje kod nas, čini nam se, pogotovu među čitaocima Famoze. Po nama je mnogo bolje juriti Selenu, Taylor ili Demi.

   1. Hvala puno na odgovoru. Držim vam palčeve da jedna megazvezda kao što su Selena, Taylor itd. dodju kod nas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.