Ogromno interesovanje: Taylor Swift dodala još koncerata, stadioni se brzo rasprodaju!

Taylor Swift će vrlo izvesno imati vrlo dominantnu 2018. godinu s obzirom na činjenicu da je tokom proleća, leta i jeseni očekuje velika turneja po stadionima za koju se već sad rasprodaju sve karte pa je ona prinuđena da dodaje još koncerata!

Do sad najavljeni nastupi su vezani samo za Ameriku i Veliku Britaniju i Irsku pa ne čudi što su novi datumi dodati baš na mestima gde su koncerti već bili zakazani. To znači da će Tay imati dva nastupa u Pasadeni, Čikagu, Nju Džersiju, Masačusetsu, Torontu i Atlanti. To znači da će ona u ovim gradovima pevati po dva uzastopna dana!

Kao što smo već spomenuli, ova turneja traje do 6. oktobra a videćemo šta će se dešavati nakon toga i planira li Taylor ozbiljniju turneju po Evropi. Kako često čujemo od naših organizatora, Taylor nije toliko interesantna u Evropi i vrlo je skupa što može biti razlog zbog kojeg ona malo nastupa na našem kontinentu.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Taylor Swift: Kad će novi album? Nemam pojma!

5 thoughts on “Ogromno interesovanje: Taylor Swift dodala još koncerata, stadioni se brzo rasprodaju!

  1. Šta? Kod njih čak 2 puta? A kod nas ni jednom! To nije fer! Kad bi Tay došla ja bih 10000000% došla! Karte bi se i ovde brzo rasprodale! Pošaljite joj zahtev!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.