Taylor Swift ne dolazi na EXIT: Sve je to tako tužno

Dok se korona virus ponovo pojačava, EXIT i dalje ostaje daleko najznačajniji muzički festival u Evropi koji još nije otkazan. Iako smo navodili da je ova godina najbolja šansa da nam dođe Taylor Swift, njena najnovija izjava svedoči kako je za nju ova koncertna sezona završena.

Kao što znamo, Taylor Swift trebalo je da ove godine peva na Glastonbury festivalu koji se održava neposredno pre EXIT-a, ali je on ipak otkazan. Govoreći za The Sun, ona je potvrdila da dolazak u Srbiju ne dolazi u obzir. “Ja sam zaista htela da pevam na mestima gde nisam često bila, i da radim stvari koje nisam radila – kao što je Glastonbury. Meni je to tako tužno, ali znam da je to prava odluka.” Taylor je već ranije otkazala svoju čitavu letnju turneju po Evropi zbog korona virusa, a sve i da se u Srbiji zaista održi EXIT, ona jednostavno nije zainteresovana za dolazak na njega ili na bilo koji drugi festival. Umesto toga, Taylor kaže da će vreme provoditi kući, u društvu svog dečka i da će uvežbavati svoje kulinarske veštine!

Kad je reč o EXIT-u, uopšte ne čude glasine da će festival ipak morati da bude otkazan, jer kako se ispostavilo, javnost u Srbiji je obmanjivana kad je reč o broju zaraženih i preminulih od korone. Dan nakon izbora koji su se izgleda morali održati po svaku cenu, odmah je krenuo da se višestruko uvećava broj obolelih i umrlih, a najavljene su i prve restriktivne mere, među kojima za sad ipak nisu zabrane velikih okupljanja na otvorenom prostoru. Iako je do sad najavljeno oko 40 izvođača, velikih imena nema, i pitanje je da li će ih uopšte biti. U međuvremenu, karte nastaju da se prodaju, a organizatori verovatno dobro razmišljaju o svemu, i konačnu odluku moraće da donesu barem do početka avgusta, vodeći računa o interesu posetilaca, uz obavezno pridržavanje mera države. Nažalost, u ovakvim okolnostima, besmisleno je i pričati o koncertima.

Pročitajte još  Zvanična Famoza recenzija albuma Taylor Swift "Lover"!

Autor: Famoza.net 

Foto: I

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Taylor Swift ne dolazi na EXIT: Sve je to tako tužno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.