Još problema za nju: Tati Westbrook napadala videe jutjubera o drami sa Jamesom Charlesom!

Tati Westbrook i James Charles zapali su u opasnu javnu svađu koja ni njemu ni njoj nije donela dobro, jer su oboje doživeli svakakve komentare, tako da je i Tati danas verovatno jasno da nije trebalo da počinje ovaj rat javno. Ipak, za neke postupke je sada kasno, jer na površinu isplivavaju i stvari koje nisu na prvi pogled vidljive, a otkrivaju ih Tatine kolege jutjuberi!

Iako je James Charles isprva bio taj koji je gubio pratioce, kada je James preuzeo stvar u svoje ruke i ispričao svoju stranu priče, pratioci su počeli da mu se vraćaju, a Tati je počela naglo da ih gubi! Tati neće pomoći ni najnovije činjenice koje se otkrivaju o njoj, jer jutjuberi počinju da otkrivaju da je ona čak tražila autorska prava na njihove videe o celokupnoj drami, pa je Ethan Klein otkrio da je na njegovom videu o Tati ona tražila monetizaciju i da zarada od videa ide njoj!

Drugi “problematičan” video objavio je WillyMacShow, a on prosto nosi naziv “Tati je gora od Jamesa”, pa je Tati prijavila njegov video i ubrzo je bio obrisan, ali je kasnije vraćen! PewDiePie se uključio u ovu dramu prikazujući takođe prijavu Tati, međutim, ta prijava je kasnije povučena, pa ni on nije siguran da je Tati htela da prikrije dramu, ali male su šanse da je imala drugačije namere – PewDiePie takođe je snimio dosta videa o svemu, na kraju se nadajući da je drama stvarno završena, a Tati je čak obrisala svoj video “Bye Sister” kojim je dramu započela.

Pročitajte još  Jeffree Star ponovo menja priču: "Neko nas je ubedio da je James predator"

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Tati Westbrook

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

One thought on “Još problema za nju: Tati Westbrook napadala videe jutjubera o drami sa Jamesom Charlesom!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.