Jade Thirlwall za svoj rođendan uskočila u hladni okean!

Jade je još 2017. godine uradila jednu poprilično ludu stvar – skočila je u ledeno severno more u kostimu Deda Mraza i to tik nakon svog rođendana i Božića (pogledajte video), a izgleda da je pevačica odlučila da nastavi tu tradiciju iz godine u godinu, što je uradila i ove 2019. godine na svoj 27. rođendan koji je proslavila juče, 26. decembra! Čitav događaj je humanitarnog karaktera i sav novac koji se prikupi ide u dobrotvorne svrhe u Saut Šilds, gradić koji se nalazi na severoistoku Velike Britanije!

Jade je u intervjuu za Gazette izjavila: „Ovo nikad ne bih propustila svake godine. Smrzavala sam se kao i obično, ali definitivno je vredelo. Ove godine sam krenula kao jelen, a prošle godine sam bila snežni čovek. Teško je smisliti nešto novo svaki put.” Pevačica se već od mladih godina bavi humanitarnim radom i trudi se da podrži dobrotvorne organizacije kad god može. „Nekada sam pevala za njih. Izgubila sam dve voljene osobe zbog raka, a da nisu u vezi s rakom, bilo bi mi puno gore, tako da sam im uvek zahvalna i uvek ću učiniti sve što mogu da ih podržim,” objasnila je ona.

“Samo mislim da je to neverovatna dobrotvorna akcija. Ne postoji mnogo dobrotvornih organizacija koje podržavaju ne samo ljude koji boluju od raka, već i porodice i prijatelje. Postoji toliko mnogo usluga koje su dostupne putem veza sa rakom da bi napravile značaj. Stvarno je važno podržati ih i nadam se da su danas prikupili mnogo novca za njih,” objasnila je Jade, dodajući da će otići kući da se okupa, a zatim će nastaviti da slavi rođendan u Red Door-u, svom baru u Saut Šildsu. Predsednik organizacije za borbu protiv raka, Josef Craig zahvalio je Jade na podršci. „Jade je sjajna. Uvek je ovde uprkos užurbanom rasporedu, a pošto ona ovde za svoj rođendanu, to je pohvalno. Zaslužila je svu zaslugu za to. Ispalo je dobro. Veliki broj ljudi se javi na ovom događaju jer je veoma važan. Rak je nešto od čega niko ne može da izbegne da utiče u smislu uticaja na živote, tako da je podrška ovoj organizaciji zaista važna. “

Pročitajte još  Ispovest Perrie u novoj Little Mix knjizi: Zayn laže, ostavio me je SMS porukom!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

One thought on “Jade Thirlwall za svoj rođendan uskočila u hladni okean!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.