Jade Thirlwall blizu uloge Jasmine u filmu po Disneyevom Alladinu!

Nakon velikog uspeha filma “Lepotica i zver”, Disney je više nego ohrabren da nastavi sa pravljenjem igranih filmovima po svojim crtaćima a sledeći na redu je Alladin. Potraga za glavnim glumcima traje a na iznenađenje, Jade Thirlwall je prvi favorit za glavnu žensku ulogu!

Jade je velika obožavateljka Disneya pa je verovatno to i bio glavni razlog da se prijavi na audiciju a kako prenosi Capital FM, režiser Guy Ritchie je veoma zadovoljan. “Jade je savršena za tu ulogu i jako je srećna što je još uvek u igri. Pregovori traju već neko vreme a što duže traju, veće su joj šanse. Sve devojke je podržavaju kao i uvek. Međutim, to bi značilo i da će ona snimati mesecima a posle dolazi i promocija”, priča jedan izvor.

“Ove nedelje one su sele i pričale šta će da rade ako Jade zaista dobije ulogu. Bilo je vrlo emotivno ali složile su se da će dati sve od sebe da nekako uklope sve obaveze. Neće biti lako ali uradiće sve što mogu.”

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Jade Thirlwall

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Počinje novo glasanje: Koga želiš da Ryan nacrta?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.