Kris Jenner: Da, moja ćerka je sama zaradila milijardu dolara!

Kylie Jenner ne samo da je odnedavno milijarderka, već je je mnogi nazivaju i osobom koja je najmlađa zaradila toliku količinu novca. Ipak, ima onih koji smatraju da joj se to nikad ne bi desilo da nije članica slavne familije kao i da pre toga nije već bila jako poznata zbog učestvovanja u rijalitiju.

Njena mama Kris Jenner ipak kaže da je Kylie zaista sve sama stekla. “Mislim da ona jeste sve sama zaradila”, priča ona jedan jutarnji program. “Slušajte, moje devojke – možete reći da su im neke stvari pale u ruke. Međutim, potrebno je mnogo rada da bi se postiglo ono što one sad imaju. Ona je sama stvorila svoj novac. Štedela je i radila beskrajno, sama je sve smislila”, zaključuje ona.

Naravno, to baš u potpunosti tačno, jer Kylie osim poznatog prezima iza sebe imala i mnogo novca, što joj je omogućilo da uopšte ostvari svoje poslovne ideje, ali i da lakše dođe do onih koji će joj u tome pomoći. Ipak, činjenica ostaje da je ona mnogo uspešnija od svih ostalih sestara, jer vrednost njene imovine prevazilazi sve njih zajedno!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Kylie ne štedi: Stormi ima samo pet meseci a kolekcija cipelica joj vredi više od mnogih kuća!

One thought on “Kris Jenner: Da, moja ćerka je sama zaradila milijardu dolara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.