Iz veze u vezu: Pete Davidson ponovo raskinuo!

Pete Davidson baš nema sreće kada su u pitanju duže ljubavne veze! Bivši verenik Ariane Grande je nakon raskida sa pevačicom prošle godine tražio utehu u drugim devojkama, međutim taj proces se nastavo pošto on još uvek nastavlja da ide iz veze u vezu nakon kraćeg vremenskog perioda! Iako je komičar sada daleko manje u medijima i na društvenim mrežama, jer je obrisao svoj Instagram profil, to ne osporava da nove informacije o njemu i njegovom životu dospeju u javnost.

Nakon raznih veza u koje su bile uključene i velike razlike u godinama, Pete je ušao u vezu sa američkom plesačicom i glumicom Margaret Qualley, a tadašnji par je prvi put rasplamsao glasine o zabavljanju još u avgustu kada su oboje viđeni u Veneciji na premijeri filma “Seberg” u kojem Margaret ima ulogu. Ulje na vatru je dodalo to što su zajedno viđeni na večeri u intimnoj atmosferi i odmah je bilo jasno da tu ima mnogo više od prijateljstva.

Nakon samo mesec dana stižu i nove informacije, a to je da par ipak više nije zajedno, odnosno da su raskinuli nakon ove kraće romanse. Kako izvori navode za E! News, Margaret je imala lepu vezu sa Peteom, ali ne želi da se previše upušta u to sada.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Pete Davidson

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Ariana Grande iznenadila objavom na Twitteru, Pete obrisao svoj Instagram profil!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.