Već? Pete Davidson i njegova 20 godina starija devojka raskinuli!

Pete Davidson se jako lako vezuje za ljude, pa je već dvaput bio i veren (jedna od devojaka bila je Ariana Grande), ali on uopšte ne uspeva da održi stabilnu vezu! Nakon raskida sa Arianom, Pete je pokušao da se uteši 20 godina starijom Kate Beckinsale, ali njih dvoje nisu izdržali u vezi više od nekoliko meseci i sada je zvanično da su raskinuli!

Da podsetimo, Pete i Kate ušli su u vezu zvanično negde u januaru, ali izgleda da se romansa završila jer je Kate bila preopterećena „pažnjom“ koju je dobijala zbog veze sa 20 godina mlađim momkom. Izvori kažu da se njih dvoje ipak sasvim dobro slažu, da i dalje pričaju i ostaće prijatelji.

„Iako je Kate godinama u Holivudu, previše joj je bila teška sva ta pažnja u vezi s Peteom. Pete baš živi svoj život pokazujući 100% svojih emocija“ rekao je izvor za People, aludirajući na to da Pete ne ume ništa da zadrži za sebe, a to je bio problem i u njegovoj vezi sa Arianom u kojoj je javnosti otkrivao bizarne stvari, ali slično je radila i ona tada.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Pete Davidson o Arianinom prasetu: Počinje da ujeda, jedva čekam da se ugoji!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.