Stvarno je na sedmom nebu: Ariana Grande uskoro predstavlja svoj novi parfem!



Čini se da Ariana Grande nikada nije bila ovoliko zaljubljena, a to govori i činjenica da su ona i Pete Davidson odlučili čak i da se vere. Ipak, to nije sve i Ariana nastavlja da simbolično predstavlja svoje snažne emocije!

Naime, nova era Ariane Grande je na putu i uskoro ćemo moći da čujemo album, ali uz to kao i uvek ide i novi miris! Ariana je za svoj megafandom spremila novi parfem a njegovu bočicu simbolično je kreirala u obliku oblaka, što verovatno govori o tome da je Ari toliko zaljubljena da je na sedmom nebu! Naravno, ovo smo povezali zahvaljujući zajedničkim tetovažama Ariane i njenog izabranika, Petea Davidsona – oboje imaju istetoviran oblak na srednjem prstu, a Pete stalno koristi emodži oblaka otkad je sa Arianom, jer je to način da pokaže da podržava svoju dragu.

Što se mirisa i datuma izlaska tiče, Ari je još uvek tajanstvena, ali pretpostavljamo da parfem sigurno nije tako daleko – moguće je i da će ga Ari nazvati po sebi, a kao što vidite, po obliku se u potpunosti razlikuje od njena prethodna tri parfema koja su makar imala isti tip bočice. Da li i ovo na poseban način govori o tome da je Ariana Grande sada nova osoba?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

3 thoughts on “Stvarno je na sedmom nebu: Ariana Grande uskoro predstavlja svoj novi parfem!

  1. Vidjela sam slike na Instagramu i videe i baš je lijep i sladak parfem. Nadam se da će ga imati kod nas u prodaji. Hoće li??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.