Stvarno je na sedmom nebu: Ariana Grande uskoro predstavlja svoj novi parfem!Čini se da Ariana Grande nikada nije bila ovoliko zaljubljena, a to govori i činjenica da su ona i Pete Davidson odlučili čak i da se vere. Ipak, to nije sve i Ariana nastavlja da simbolično predstavlja svoje snažne emocije!

Naime, nova era Ariane Grande je na putu i uskoro ćemo moći da čujemo album, ali uz to kao i uvek ide i novi miris! Ariana je za svoj megafandom spremila novi parfem a njegovu bočicu simbolično je kreirala u obliku oblaka, što verovatno govori o tome da je Ari toliko zaljubljena da je na sedmom nebu! Naravno, ovo smo povezali zahvaljujući zajedničkim tetovažama Ariane i njenog izabranika, Petea Davidsona – oboje imaju istetoviran oblak na srednjem prstu, a Pete stalno koristi emodži oblaka otkad je sa Arianom, jer je to način da pokaže da podržava svoju dragu.

Što se mirisa i datuma izlaska tiče, Ari je još uvek tajanstvena, ali pretpostavljamo da parfem sigurno nije tako daleko – moguće je i da će ga Ari nazvati po sebi, a kao što vidite, po obliku se u potpunosti razlikuje od njena prethodna tri parfema koja su makar imala isti tip bočice. Da li i ovo na poseban način govori o tome da je Ariana Grande sada nova osoba?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Ima li kraja? Ariana Grande uradila ogromnu tetovažu na ruci!

3 thoughts on “Stvarno je na sedmom nebu: Ariana Grande uskoro predstavlja svoj novi parfem!

  1. Vidjela sam slike na Instagramu i videe i baš je lijep i sladak parfem. Nadam se da će ga imati kod nas u prodaji. Hoće li??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.