Kako Pete podnosi što ga je Ariana ostavila?

Pete Davidson je nakon raskida sa Arianom Grande otkazao jedan svoj nastup, dok je njegova sad već bivša ljubav bez problema izašla na scenu i snimila šou koji će gledati milioni ljudi. Iako to odaje utisak da je njemu teško, izvori govore da je komičar u dobrom stanju.

Kako su mediji preneli, Pete je taj koji je bio ostavljen, nakon što je Ariana shvatila da trenutno nema snage za emotivnu vezu. On je već u sredu viđen na ulicama Njujorka dobro skriven ispod kapuljače, a kako se navodi, već se iselio iz Arianinog stana i trenutno živi kod porodice. “Pete je zaista dobro”, piše E! News. “On ima jak sistem podrške ok osebe koja ga konstantno zasmejava”.

Isto tako, on se ne ljuti na Ari i pokušava da razume njeno trenutno stanje. “Iako se on fokusira na sebe, oduvek želi sve najbolje za Ari”, dodaje isti izvor. “On je srećan što se ona vratila na scenu jer zna da joj je to stari san.”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza koncertna anketa: Koje mlade zvezde želite da vidite u Srbiji i Hrvatskoj?

5 thoughts on “Kako Pete podnosi što ga je Ariana ostavila?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.