Iz veze u vezu: Pete Davidson izlazi sa ćerkom poznate glumice!

Pete Davidson, bivši verenik Ariane Grande, nakon raskida s njom prešao je na Kate Beckinsale, a romansa sa Kate potrajala je do maja ove godine – sada Pete ima novu devojku, ćerku poznate glumice  Andie MacDowell, Margaret Qualley.

Margaret je takođe glumica, koja se ostvarila ulogom u filmu “Once Upon a Time in Hollywood”, rame uz rame sa Leonardom Di Capriom, Bradom Pittom i Margot Robbie, koji se odnedavno daje u bioskopima. Margaret igra Pussycat “Cat”, jednu od Mansonovih članova porodice. Pete i Margaret navodno izlaze već nekoliko meseci i prema izvorima, Margaret je “jako uzbuđena zbog njega”. Navodno planiraju da svoje prvo zajedničko pojavljivanje realizuju na venecijanskom filmskom festivalu.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Ariana Grande: Nikad nisam htela da budem glumica!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.