Isac Elliot završio srednju školu, uživa u Hrvatskoj!

Isac Elliot pre godinu dana je posetio naš region i postao prva strana zvezda koja je održala seriju promotivnih, besplatnih nastupa. Mladi muzičar u međuvremenu je nastavio školovanje, a ovog proleća je i maturirao, na ponos svog tate i našeg drugara Fredieja koja otkriva je Isac imao dobar prosek.

Fredi ističe da je Isac otprilike išao na polovinu časova zbog svojih nastupa i da je srednju završio za tri godine, uz mnogo razumevanja svoje škole. Sam Isac je krajem prošle godine rekao da mu je školovanje veoma važno. “Ako neko ne ide u srednju tri godine, mora da ima ozbiljan razlog za to. Samo je reč o samodisciplini”, pričao je on.

View this post on Instagram

Jetskiiiiiii

A post shared by Isac Elliot (@isacelliot) on

Isac za nagradu ovih dana uživa na hrvatskom primorju u društvu svoje porodice a na svoj Instagram često kači fotke, odnosno videe iz ove avanture! Iako je bilo planova da Isac ponovo dođe i peva nam već ovog proleća, ti planovi su za sad pomereni za jesen!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Isac Elliot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Famoza i fandom u akciji: Isac Elliot na korak od dolaska Srbiju, sprema se najbolji nastup na turneji!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.