Isac Elliot u Srbiji: Nastup počinje u 18h, lokacija je još tajna!

Kao što vas je Isac obavestio prethodne večeri, on definitivno dolazi u Srbiju 31. maja, a sad možemo da otkrijemo i neke dodatne informacije o svemu!

Najvažnije što možemo da kažemo jeste da će njegov nastup početi u 18h tog dana i da bi sve trebalo da bude gotovo do 20h. Ono što još uvek ne možemo da otkrijemo je lokacija! Isac ima veliku želju da šou bude na otvorenom, tako da možete maksimalno da mu priđete. Sa druge strane, ono što mi znamo je da nastup na nekom od trgova zahteva posebnu dozvolu od grada (naročito jer je u pitanju stranac!) a tu je i nerešiv problem u slučaju da bude kiše.

Zbog toga, čini nam se da smo pronašli lokaciju koja ima dovoljno otvorenog prostora, a opet postoji mogućnost da se sve premesti unutra u slučaju lošeg vremena. Za koju god lokaciju da se dogovorimo, sigurno je da će ona biti negde u centru Beograda kao i da ćemo to brzo rešiti, jer dok Isacovog dolaska nema ni 10 dana!

Što se tiče Isacovog programa, trudimo se da dogovorimo sa njim i druge aktivnosti poput šetnje centrom grada, što će biti još jedna prilika da ga upoznate! Više o svemu vrlo uskoro!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Isac Elliot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Isac Elliot izbacio novu pesmu "Waiting Game"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.