Imamo potvrdu: Isac Elliot želi da nastupi u BiH!

Broj mladih pop zvezda koji su posetili Bosnu i Hercegovinu trenutno je ravan nuli, ali uz pomoć našeg prijatelja koncertnog promotera Edina, stvari se polako menjaju. Baš kao što znate da će Marcus i Martinus dobiti ponudu da dođu u Sarajevo naredne godine, isti je slučaj sa Isacom Elliotom i njegovom promotivnom turnejom koja je već posetila Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju.

Iz Isacovog tima Famozi je već potvrđeno da bi mladi muzičar rado došao u Sarajevo gde bi održao besplatan nastup, družio se sa fanovima i delio im poklone, a organizator je voljan da mu pronađe prostor za tako nešto. Iako ne možemo puno da pričamo o tome, šanse da Isac dođe narednog proleća su veoma velike!

Ovo će zaista biti prilika da mladi u BiH dokažu da ih ovakve stvari zanimaju, i da zaslužuju da se ovakve stvari dešavaju isto koliko i njihovi vršnjaci iz okolnih zemalja. Najbolje što možemo jeste da vam pružimo ove šanse, a ukoliko ih iskoristite, ko zna šta je sve moguće u budućnosti! Šta će biti ukoliko se desi suprotno, ne treba ni da objašnjavamo – to znaju sve generacije pre vas koje nikad nisu imale priliku da vide svoje idole.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Isac Elliot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Šta se to desilo sa Isacom Elliotom?

3 thoughts on “Imamo potvrdu: Isac Elliot želi da nastupi u BiH!

  1. Jako mi je drago sto i BiH postaje primjecena i vazna organizatorima!Ne kazem da nije tako bilo prije ali konacno!Ako se ovi posjeti ako se ostvare pokrecu val mladih zvijezda u BiH i opcenito na balkanu😁😄

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.