Veliki fan: Ariana Grande otpevala pesmu iz Sunđer Boba „Ovaj roštilj nije dom“!

Ariana Grande je i ranije bila poznata u svom fandomu kao neko ko obožava crtani film Sunđer Bob Kockalone, a ovaj sjajan crtani emituje se i kod nas već godinama. Ari je svoju ljubav prema omiljenom kockastom crtanom junaku pokazala u najnovijem Instagram videu u kom je zapevala jednu od emotivnijih pesama iz serijala!

Naime, Ariana Grande je za društvene mreže pustila video u kom peva pesmu „This Grill Is Not A Home“ odnosno u prevodu „Ovaj roštilj nije dom“ i to je jedna od balada po kojim je Sunđer Bob prepoznatljiv, a u ovoj epizodi on je posebno emotivan jer je odvojen od Keba Krabe. „Ova kuhinja nije ista bez tebe“, peva Ari, a mi vam u nastavku ostavljamo i Arianinu i originalnu verziju!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Arimodžiji od danas dostupni, već su najprodavanija aplikacija za Android i iPhone!

One thought on “Veliki fan: Ariana Grande otpevala pesmu iz Sunđer Boba „Ovaj roštilj nije dom“!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.