Isac Elliot o svojim vezama: Neke su sa mnom bile zbog slave, a ne jer im se dopadam!

Isac Elliot nedavno je izazvao mnogo pažnje nakon što je na svom Instagramu napisao da traži devojku, a razgovarajući sa novinarima u Finskoj, otkrio je da je zaista imao loša iskustva u vezama do sad.

“Neke osobe su bile sa mnom ali ne zbog mene. Trudim se da ne razmišljam puno o tome, jer uvek brzo shvatim zašto neko želi da provodi vreme sa mnom”, priča on ali i dodaje da nije ozbiljno raspisao konkurs za devojku. “Ta poruka na Instagramu je šala!”

Ipak, iako ne traži ljubav, Isac je uvek raspoložen da upoznaje nove ljude, jer nikad ne zna šta će se iz toga izroditi. “Mogao bih da odem na dejt. Nije stvaru tome da sedim kod kuće i niko ne pružim priliku”, zaključuje on.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Isac Elliot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Spreman za put: Nastupi Isaca Elliota u regionu su potpuno besplatni, uključujući meet and greet, a nosi i poklone!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.