Isac Elliot stiže u Hrvatsku i Sloveniju, dolazi i u Srbiju, BiH, CG ako vi to želite!

21

Isaac Elliot je sve popularniji u našim krajevima, naročito među MMerima a ovaj pevač iz Finske čini divne stvari ovih dana s obzirom da dolazi u sve zemlje Evrope gde ga fanovi pozovu i drži besplatne nastupe!

U čemu je stvar? Iako 99% koncerata na svetu zavisi od toga da li će organizator pozvati neku zvezdu ili ne, Isac je specifičan po tome što on zaista dolazi na poziv fanova u okviru svoje Pop Up Europe turneje. Ona podrazumeva da se on pojavljuje u gradovima širom Evrope, druži se sa fanovima i peva im, potpuno besplatno!

Kako ga dovesti u Srbiju, BiH, CG, Makedoniju? Uradite isto što su već uspeli fandomi iz Hrvatske i Slovenije, jer on u ove dve zemlje dolazi 29. i 30. maja! Pišite Isacu u njegov DM na Instagramu (profil mu je ovde) i recite mu na engleskom da biste stvarno voleli da dođe u vašu zemlju! Ideja nije da jedna osoba pošalje 100 poruka, već da stotine vas pošalje po jednu-dve poruke i natera ga uvrsti na svoj spisak i ostale zemlje regiona krajem maja ili početkom juna!

Pročitajte još  Najbolji nastup u regionu: Isac Elliot nije znao šta ga je snašlo na nastupu u Srbiji!

Ako vam treba pomoć, napišite Isacu recimo, “Dear Isac, would you please come to (pa napišete zemlju u kojoj živite), you have a lot of fans here. We love you and we would like to see you in person”. U slučaju Srbije, napisali biste “”Dear Isac, would you please come to Serbia, you have a lot of fans here. We love you and we would like to see you in person”. Naravno, dodajte porukama nešto svoje – napišite ih drugačije, dodajte emodžije i pozovite i druge da mu pišu jer nije prekasno da on dođe – to uostalom i poručuje upravo u postu kojim najavljuje dolazak u Hrvatsku!

Famoza je već u akciji, kontaktiraćemo Isaca, ali i ljude iz njegove muzičke kuće u Srbiji pa verujemo da ćemo uspeti! Ipak, vi ste ti od kojih najviše zavisi – hajde da promenimo našu stvarnost!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Isac Elliot

21

12 thoughts on “Isac Elliot stiže u Hrvatsku i Sloveniju, dolazi i u Srbiju, BiH, CG ako vi to želite!

  1. To je baš super ova godina će biti vjerovatno biti vrlo uspješna, a i bila je s obzirom na koncerte 😊❤❤

  2. Odlicno bi bilo da dođe. Kad smo vec kod toga cula sam na reklami da ce kod nas biti oko 70 izvođača na 7 pozornica u Umagu a doci ce i Jason Derullo. S tim da su bili m&m i da je famoza pisala o tome da ce doci Rita Ora. Mislim da ce ovo biti dobra godina za balkan

    P. S. Bas mi se sviđa ova slika isac❤croatia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.